Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke'de görme engelli çiftin aşkı engelleri aştı

        (Fotoğraflı)

        Levent Tuncer

        AYDIN (İHA) - Söke'de görme engelli çift Cennet Yaşar (45) ve Hüsamettin Gürel (48) düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdi.

        Söke'de görme engelli çiftin aşkı engelleri aştı. Görme engelli çiftin nikahını Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran kıydı. Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen görme engelli çift evlilik kararı alırken, nikahları aile fertlerinin katıldığı törenle kıyıldı. Söke Belediyesi düğün ve çok amaçlı salonda yapılan törende görme engelli çift Cennet Yaşar ve Hüsamettin Gürel'in nikahını Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini Mehmet Çavdar, Ali Yaşar, Hediye Yaşar ve Güray Özkan yaptı. Gerçekleşen nikah töreninde Başkan Toyran, görme engelli Cennet Yaşar ve Hüsamettin Gürel çiftine mutluluklar diledi.

        Gelin Cennet Yaşar'ın Söke'nin spor camiasının yakından tanıdığı Mehmet Çavdar'ın baldızı olduğu öğrenildi.

        (LT-MB-Y)

        26.10.2016 08:46:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler