Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süleymanpaşa Belediyesi makine parkını geliştiriyor

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi makine parkını her geçen gün geliştirmeye devam ediyor.

        Süleymanpaşa Belediyesi, hizmet kalitesini arttırabilmek üzere kuruluşundan bugüne 63 yeni iş makinesi, kamyon ve kamyoneti makine parkına dahil etti. 2014 yılında 11 aracı bünyesine katan Süleymanpaşa Belediyesi, 2015 yılında 36 aracı daha bünyesine katarak makine parkını genişletti.

        Makine parkı 63 araçlık hizmet konvoyuna döndü

        2016 yılının ilk 9 ayında 3 adet kamyonet, 2 adet iş makinesi, 1 adet 22+1 minibüs, 1 adet Kamyon (Mobil Tuvalet) alarak hizmet kalitesini arttıran Süleymanpaşa Belediyesi, son olarak ekim ayında 3 adet iş makinesi, 2 adet çift kabin kamyonet, 1 adet Yama Silindiri-120 ad-5 iş makinesi, 1 adet kamyonet ve 1 adet Hidromek Ekskavatör 300 Lc iş makinesi alarak makine parkını 63 araçlık hizmet konvoyuna çevirdi.

        "Vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözmek için tüm gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz"

        Süleymanpaşa ilçesinde yol yapımı başta olmak üzere vatandaşlara hizmet etmek için her türlü ekipmanı almaya çalıştıklarını dile getiren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Özellikle belde belediyelerinden bizlere devrolan miladını doldurmuş ya da doldurmaya yakın olan araçların yerine hizmeti kalitesini arttırmak için başta yeni iş makineleri olmak üzere alımlar yaptık. İlk aylarda mecburen kiralama yöntemiyle aldığımız iş makinelerinin yerine artık yenilerini Süleymanpaşa Belediyesi bünyesine kattık. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını çözmek için tüm gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

        (HLD-MK-Y)

        26.10.2016 09:09:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler