Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bünyan Dostları Derneği Genel Kurulu yapıldı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Bünyan Dostları ikinci genel kurulu yaptı. Öğretmen Şener Serim yeniden başkan oldu.

        Çeşitli etkinlikler ile Bünyan ve Kayseri'nin ismini duyurmaya çalışan Bünyan Dostları Grubu Derneği 2. Olağan genel kurulunu yaptı. 21 Ekim Cuma Akşamı Kayseri Öğretmenevinde yapılan genel kurula dernek üyeleri katıldı.

        2013-2016 dönemine ait faaliyet raporu ve denetim raporlarının okunduğu ve ibra edildiği genel kurulda yeni yönetim ve denetim kurulu da seçildi. Üyelerin isteği ile yeni yönetim kurulu başkanlığına Şener Serim tekrar seçilirken, Cafer Algül Başkan Yardımcısı, Kenan Okan Cingil Sayman, Yasemin Akkaya Genel Sekreter, Bayram Soylu Yönetim Kurulu Üyesi olarak belirlendi. Denetim Kurulu Başkanlığına Fatih Tanrıöver, üyeliklerine ise Ali Bozkurt ve Soner Öztürk getirildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Şener Serim, ''2012 yılında kurulan derneğimizin 2. olağan genel kurulunu yapmanın heyecanını üyelerimizle yaşadık. Bizi başkanlığa yeniden layık gören arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de güzel çalışmalara imza atmak için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

        (SK)

        26.10.2016 09:18:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler