Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'ın yeni Emniyet Müdürü Baştuğ oldu

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü'nün yaş haddinden emekliye ayrılmasının ardından bu göreve Mersin İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ atandı.

        Emniyette yeni görevlendirmeler Resmi Gazete'de yayımlandı. 61 ilin Emniyet Müdürü değişti. Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre 34 il emniyet müdürü merkeze alınırken, 24 il emniyet müdürü ile 2 daire başkanının yeri değiştirildi. İlk ataması yapılan il emniyet müdürü sayısı ise 37 oldu. İçişleri Bakanı onayıyla ise Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki 24 daire başkanı merkeze alınırken, ilk ataması yapılan daire başkanı sayısı ise 31 oldu.

        Aydın İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü'nün 06 Ekim 2016 tarihinde yaş haddinden emekliye ayrılmasının ardından bu göreve Mersin İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ atandı.

        (MB-Y)

        26.10.2016 09:30:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler