Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kılıç'dan öğrencilere kırtasiye yardımı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç, ilçede okullardaki öğrencilere kırtasiye dağıtımına başladı. İlk olarak Ilıca ve Yenikavak mahallelerine giden Kılıç, iki mahallede 185 öğrenciyi sevindirirken, kırtasiye dağıtımının tüm okullarda yapılacağını anlattı.

        Balya'da kırsal mahallelerin altyapı sorununu çözmek için yoğun bir caba içine giren MHP'li Belediye Başkanı Osman Kılıç, şimdide okullarda öğrencilere kırtasiye dağıtımına başladı. İçinde, defterler, okuma kitabı, kalem seti, boya kalemleri, silgi ve kalem açacağı bulunan bin 170 paket hazırlatan Başkan Osman Kılıç, ilk dağıtımı da Ilıca ve Yenikavak mahallelerinde başlattı. Okullara ziyaret eden Başkan Kılıç, müdür ve öğretmenlere konuştu, öğrencilerle sohbet etti. Ilıca'da 101 ortaokul ve 64'de ilkokul öğrencisine kırtasiye paketlerini veren Kılıç, buradan da Yenikavak ilkokuluna geçti. Kılıç, burada da 20 öğrenciyi sevindirdi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Kılıç," İlçemizde eğitim kalitesinin artması için elimizden geleni yapıyoruz. Okullarımızın eksikliklerini gidermek için çalışıyoruz. Kırtasiye paketlerini, ilçemizdeki okullarda eğitim gören bin 170 öğrencinin tamamına ulaştıracağız. Öğrencilerimizin en iyi ve en güzel şartlarda çalışıp iyi yerlere gelebilmeleri için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız" dedi.

        (BD-

        26.10.2016 10:41:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler