Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ücretsiz kanser taraması devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Sağlık Grubu ve Kanser Erken Teşhis ve Tarama Merkezi (KETEM) işbirliği ile ücretsiz olarak kanser taraması yapıldı. Sağlık Bakanlığı Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Gezici Sağlık kanser taraması için Anıtpark'da kuruldu

        Kanser taramalarını yaygınlaştırmak ve daha fazla kişiye ulaşmak amacıyla Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Sağlık Grubu ve Kanser Erken Teşhis ve Tarama Merkezi (KETEM) işbirliği hizmet vermeye başlayan Gezici Kanser Tarama Aracı, vatandaşlara yerinde hizmet vermeye devam ediyor.

        Kanser tarama aracı Anıtpark meydanında ücretsiz olarak kanser taraması yaptı. Kent Konseyi tarafından yapılan açıklamada 30-65 yaş arası bayanlar ile 50-70 yaş arası erkeklerin ücretsiz kanser taramasından yararlanacağı bildirildi.

        (TT-AY)

        26.10.2016 11:10:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler