Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mahalleli Başkan Turgut'u kurban keserek karşıladı

        (Fotoğraflı)

        Murat Şengi

        MERSİN (İHA) - Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, yaptıkları yol, park, sosyal alan ve asfalt çalışmaları nedeniyle, vatandaşlar tarafından kurban kesilerek karşılandı.

        Hüseyinler Mahallesi muhtar Tevfik Karatobak, mahallesine yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut'a teşekkür ederek, "Başkanımızın halkla iç içe olmasından dolayı herkes çok mutlu. Silifke'de ve mahallelerinde çok şeyin değişeceğine bizler tüm kalbimizle inanıyoruz. Kendisi hem doktor hem belediye başkanı. Bir taraftan mahallelere hizmet götürürken diğer taraftan da vatandaşların rahatsızlığına ve hastalığına çare bulmaya, onları tedavileri konusunda bilgilendirmeye devam ediyor. Başkanımızın ismi artık her yerde 'Doktor Başkan' diye geçiyor. Hüseyinler Mahallesi olarak başkanımızdan ve hizmetlerinden memnunuz. Ne zaman bir isteğimiz olsa hiçbir zaman bizi geri çevirmedi. İmkanları ölçüsünde yapabileceği hizmetleri en iyi şekilde yapıyor. Başkanımızla Silifke'nin ve köylerimizin daha güzel ve daha yaşanılır bir şehir olacağına inanıyorum" diye konuştu.

        Mahalle sakinleriyle görüş alışverişinde bulunarak, hizmet yapılan bölgeleri tek tek dolaşan Başkan Mustafa Turgut, "İlçemizin merkezindeki mahalleler ne hizmet alıyorsa, köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerimiz de, aynı hizmeti görecekler. Köyden dönüşen mahallelerimize, asfaltlama ve parke döşeme çalışmalarının yanında, parklar, oyun alanları ve sosyal alanlar yapıyoruz. Çevre düzenlemelerimiz ile de bu köylerimizi daha yaşanılır ve daha güzel hale getiriyoruz. Bu hizmetlerimiz artarak devam edecektir" dedi.

        Başkan Turgut'u kurban keserek karşılayan vatandaşlar ise mahallenin ilk kez böyle hizmetlere kavuştuğunu, yollarının ilk defa asfaltlandığını söyleyip teşekkür ettiler.

        (MŞN-Y)

        26.10.2016 11:29:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler