Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan;

        - "Niğde göç veren değil göç alan bir şehir haline geldi"

        (Fotoğraflı)

        Yasin Esen

        NİĞDE (İHA) - Niğde Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler Niğde'nin çehresini değiştiriyor.

        Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği bir çok proje Niğde'yi hem geliştirdi hem değiştirdi. Hayata geçirilen projelerle birlikte Niğde göç veren değil göç alan bir şehir haline geldi. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediyesi olarak Niğde için en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi. Akdoğan, "Niğde Belediyesi olarak buğuna kadar yapılabilecek şeylerin en iyisini yapmaya gayret gösterdik. Yaptık bundan sonrada yapacağız. Valimiz 3 ayını tamamladı. İlimizin çalışan gayretli halkla iç içe olan bir valisi var. İnşallah onunla da uyum içerisinde farklı hizmetleri hep beraber yapacağız. Farklı projelerimiz var bunları da önümüzdeki günlerde tek tek ortaya koyacağız. Bilindiği üzere belediye olarak son 2 ayın içerisinde bir hal ihalesi, 3 tane kapalı Pazar ihalesi, 1 tane nikah salonu ihalesi yaptık. Sanayi sitesi ihalesi arkasından tünel geçişi ihalesini de yapacağız. 2016 yılının sonlarına doğru belediye olarak kamyon garajımız vardı yarım kalmıştı onun ihalesini yapacağız, hayvan pazarını genişlettik. İtfaiye filomuza 3 tane yeni araç bir tanesi 55 metrelik. Yaklaşık 2,5 milyon değerinde bir araç. Bu çalışmalarımızı yaptık gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki günlerde projelerimizi açıklamaya devam edeceğiz.'' şeklinde konuştu.

        Başkan Akdoğan: "Kızılca deresi ayın sonuna kadar sonuçlanacak. Bir müteahhit firmaya iş verilecek bundan sonraki süreçte müteahhittin yer tespitinden sonra başlayacak. Ama ihalenin yapıldığını müteahhit firmanın da sözleşmesinin bu ay sonuna kadar tamamlanacağını söyleyebiliriz.'' dedi.

        (YE-SK)

        26.10.2016 12:17:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler