Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Korkmaz: "Referandum veya seçim fark etmez, biz hazırız"

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz haftalık yönetim kurulu toplantısında yaptığı açıklamada, "Ak Parti İzmit ilçe teşkilatı olarak bu bilinçle ufukta gözüken herhangi referandum veya seçime hazırız" dedi.

        AK Parti İzmit İlçe Yönetim Kurulu toplantısı, ilçe merkezinde yapıldı. Ali Korkmaz başkanlığında gerçekleşen toplantıda, icra kurulunda iki değişiklik yaşandı. Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı Muharrem Tutuş'un yerine İbrahim Gürsel, Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Aykut Sunar'ın yerine Erkan Bakıroğlu getirildi. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, işlerinin yoğunluğu nedeniyle icra kurulundan aflarını isteyen Tutuş ile Sunar'a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

        Başkan Korkmaz, referandum olasılığı ile ilgili görüşlerini de açıkladı. Başkanlık sisteminin Türkiye'nin güçlü geleceği için önemine dikkat çeken Korkmaz, "Türkiye'nin geleceği için çok önemli olan referandum sürecine İzmit İlçe olarak en ince kılcal damarlarımıza kadar hazırız. Teşkilatımızın temel taşları mahallelerimizde çok güçlüyüz. İzmit'te 726 sandığın hepsini yeniden gözden geçiriyoruz. Eksiklerimiz varsa ivedilikle giderecek ve her mahallede, her sandıkta hazır şekilde referandumu bekleyeceğiz. Teşkilat üyelerimize bu konuda güvenimiz tamdır" dedi.

        Toplantının arından AK Parti İzmit İlçe yeni İcra Kurulu ise şu şekilde oldu:

        Başkan Ali Korkmaz, Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Erdoğan Şentürk, Teşkilat Başkan Yardımcısı Çağlayan Duman, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Ali Güney, Tanıtım Medya Başkan Yardımcısı İbrahim Gürsel, Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Ergün Karagöz, Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Erkan Bakıroğlu, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nurullah Yılmaz, Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Ertuğrul Yavuz, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Av. Alper Doğan, Mali ve İdari İşler Başkan Yardımcısı Engin Tümer, Ar-Ge Başkan Yardımcısı Fatih Özcan, İnsan Hakları Başkan Yardımcısı İrfan Doğdu, Çevre Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı Zehra Aynacı, Genel Sekreter Nihal Adar.

        (GY-Y)

        26.10.2016 12:21:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler