Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekvandocular ortak çalışma yaptı

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü tekvandocuları, İstanbul'dan gelen Bahri Tanrıkulu Spor Okulları tekvandocuları ile SEKASEM'de ortak çalışma gerçekleştirdi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu tekvandocular, iller arası turnuvaların yanı sıra, ortak çalışma kamplarını da sürdürmeye devam ediyor. Mavi beyazlılar son olarak Seka Sporcu Eğitim Merkezi'nde 23 Ekim tarihinde İstanbullu tekvandocularla birlikte çalışma gerçekleştirdi. SEKASEM Uzakdoğu Sporları Salonunda yapılan çalışmaya Bahri Tanrıkulu Spor Okulları'ndan yirmi tekvandocu katıldı. Minik ve yıldızlar kategorisinde yapılan çalışmalara Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'dan ise otuz tekvandocu katıldı. Çekişmeli geçen ortak çalışma kampında minik ve yıldız tekvandocular rakipleriyle zorlu müsabakalar gerçekleştirdi. Dostluk havasında gerçekleşen müsabakalarda sporcular sık sık antrenörleri tarafından yaptıkları hatalar nedeniyle uyarıldı. Tüm gün süren müsabakalar sonucunda ortak çalışma kamplarının önümüzdeki günlerde de devam edileceği belirtildi.

        (İG-GY-Y)

        26.10.2016 12:31:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler