Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İnşaat alanında hafriyat yüklenen kamyon yan yattı: 1 yaralı

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli'nin Darıca'da ilçesinde hafriyat yükledikten sonra hareket edeceği sırada yan yatan kamyonun sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre kaza bugün Darıca Bayramoğlu mahallesi Yıldırım Beyazıt caddesi Zerrin sokakta bulunan bir inşaat alanında meydana geldi. İddiaya göre, Aydın A.(38) kontrolündeki 41 VE 208 plakalı kamyona hafriyat yükledikten sonra hareket edeceği sırada yan yattı. Yan yatan kamyonun içerisinde bulunan sürücü Aydın A. kamyonun yan yatması ile birlikte bulunduğu yerde sıkıştı. Kazayı gören diğer vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.

        İhbar üzerine hemen olay yerine giden itfaiye ekipleri, kamyonun içinde sıkılan şoförü bulunduğu yerden çıkararak 112 ekiplerine teslim etti. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücü Aydın A., sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek hastaneye gitmek istemedi.

        (KK-GY-Y)

        26.10.2016 12:33:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler