Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdinç Şirketler Grubu'ndan Genel Müdür Coşkun'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya ve ekibini makamında ağırladı.

        MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'u, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukayave ekibi ziyaret etti. Yumrukaya, ziyarette şu açıklamaları yaptı: "İlk defa bir ziyareti bütün şirket olarak gerçekleştiriyoruz. Gelemeyen arkadaşlarımızın da selamını getirdik. Bu size olan sevgimizin bir göstergesi. Manisalılık ruhumuz canlandı. Bu makamda olmanız bize heyecan ve güven veriyor. Sizi yeni göreviniz dolayısıyla tebrik etmek için tüm gruplarımızdan görevlilerimiz ziyarete geldi. Şirketlerimiz olarak size yeni görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz."

        Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çalışkan, Yaşar Coşkun'un Manisa için bir şans olduğunu dile getirdi. Çalışkan, "Yaşar Bey gibi deneyimli bir insanın, MASKİ gibi önemli bir makamda olması Manisa için bir şans. Onunla gurur duyuyoruz" dedi. Şirketleri temsilen gelen temsilcilerde Genel Müdür Yaşar Coşkun'a yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

        "İlkleri ortaya koymak topluma yeni bir şey getirmektir"

        MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, yapılan ziyaretin kendisini çok memnun ettiğini ifade ederek şu açıklamaları yaptı: "Hepinizi burada görmekten dolayı son derece memnunum. Gerek müesseselerinizle gerek kişilik olarak varlıklarınızın Manisa için önemini ifade etmeye lüzum yok. Manisa'nın ilk yerel kanalının ETV olduğunu herkes gibi bende gururla ifade ediyorum. İlk olmak her zaman farklıdır. İlkleri ortaya koymak topluma yeni bir şey getirmektir. Manisa'ya ilklerin gelmesinde öncülük edenlerdeniz. Hayatımızın bir başka döneminde MASKİ gibi önemli bir kurumun başına gelmek nasip oldu. Buraya bizi getiren, bu görevi bize tevdi eden Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün güvenine layık olmaya çalışacağız. Duyulan bu güven, sorumluluğumuzu bir kat daha artırıyor. Çok şükür bu güveni bugüne kadar boş çıkarmadık. Gerek Ticaret Odası'nda gerekse Milli Eğitimdeki kamu görevinde ve umuyorum ki burada da beklentiler boşa çıkmayacaktır. Elele verince de zor işler çok kolay oluyor. Uzak mesafeler çok yakın oluyor. Altından kalkılmayacak problem olmuyor. Yeter ki bu birliktelik bu anlayışı sağlayabilsin. Manisa'mızın da inanınız ihtiyaç duyduğu en önemli şeylerden bir tanesi bir araya gelmek. Biz bütünlükten yanayız. Göstermiş olduğunuz ilgi ve teveccühten dolayı teşekkür ediyorum. Sloganımız da 'İyi ki Manisa'dayım' dedirtebilmek olacak. Manisa'da yaşayanlar Manisa'da yaşamanın mutluluğunu ifade edebiliyorlarsa demek ki biz hedefimize ulaşmış olacağız."

        (SC-Y)

        26.10.2016 12:44:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler