Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İscehisar'da doğalgaz çalışmaları sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Hayati Kanat

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde doğalgaz ana hat çalışmalarının tamamlanmasının ardından, doğalgaz basınç düşürme istasyonu dağıtım merkezi mekanik tesisatı tamamlanarak kaplama inşası aşamasına gelindiği bildirildi.

        İstasyon dağıtım merkezinin tamamlanmasıyla birlikte, şehir içi doğalgaz dağıtım hattını yapacak olan Aksa Afyon Doğalgaz firmasına EPDK tarafından lisans onayı verildi. Konuya ilişkin bilgi veren İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, "Doğalgaz Basınç Düşürme İstasyonu inşası tamamlanma aşamasına geldi. Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. İlçemize daha iyi hizmet edebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İnşallah çalışmalar sonucu İscehisar'ımız en kısa sürede doğalgazına kavuşacaktır" dedi.

        (HK-GC-

        26.10.2016 14:43:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler