Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekne Kaptan'ının cinayet zanlısı yakalandı

        - Ula'nın Akyaka Mahallesinde Ağustos ayı içinde açılan ateş sonrası ölen tekne kaptanı Salih Ateş'in firardaki cinayet zanlısı A.A. Kocaeli'de yakalandı.

        (Fotoğraflı)

        Bekir Tosun

        MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka mahallesinde Ağustos ayı içinde gece saatlerinde Beyaz ada-1 teknesine açılan ateş sonrası tekne kaptanı Salih Ateş hayatını kaybetmişti. Olayın güvenlik kamere kayıtlarının çıkmasının ardından araçla gelen üç kişiden A.A. isimli şüphelinin araçtan indikten sonra pompalı tüfek ile ateş etmesinin ardından araca binerek kayıplara karışmışlardı. Şüphelilerden B.Y. Seydikemer ilçesinde yakalanmış ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

        Yaklaşık 3 aydır firarda olan cinayet zanlısı A.A. Kocaeli ilinde yakalandı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan A.A., emniyetteki işlemlerinin ardından Muğla'ya getirilecek.A.A.'nın Emniyetten teslim alınması için Akyaka Jandarma Karakol ekibinden iki kişinin Kocaeli iline gittiği öğrenilirken, cinayet zanlısının önümüzdeki günlerde Muğla Adliyesi'ne sevk edilmesi bekleniyor.

        Cinayet sonrası firar eden ve izini kaybettiren A.A'nın yakalanması için Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından bölgede geniş çaplı çalışma başlatılmış ve tüm illerdeki emniyet ve jandarma ekiplerine zanlının fotoğrafı ve bilgileri gönderilmişti.

        (BT-İK)

        26.10.2016 14:50:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler