Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Miniklerden Cumhuriyet Bayramı kutlaması

        (Fotoğraflı)

        Sadık Cangel

        MANİSA (İHA) - Cumhuriyetimizin 93. yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. Bu kapsamda Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan ve 68 öğrencinin eğitim gördüğü Mahidevran Anaokulu'nda minik öğrenciler düzenledikleri etkinlikle büyük beğeni topladı.

        Mahidevran Anaokulunda gerçekleştirilen etkinliğe Yunusemre İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bayram Bülent Yıldırım, Savaş Bulan, Konyalı Ahmet Usta Genel Müdürü Ahmet Kabadayı, öğrenciler ve veliler katıldı.

        Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Azize Nalan Şükür, ülkemizin bugünlerde birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç olduğunu söyledi. Anaokulu olarak sosyal faaliyetlere hız vereceklerini ifade eden Nalan Şükür, "Bir çocuk dahi olsa kalbine dokunmak istiyoruz. Çocuklarımızı sosyal yönden geliştirmek istiyoruz. Vatana, millet sevgisini aşılamak istiyoruz. Biz hem veliye, hem de çocuklara bir şeyler öğretmeye hazır insanlarız" dedi.

        Konuşmanın ardından sahne alan öğrenciler Türkiye'nin 7 bölgesinden halk oyunları gösterisi sundu. 5 yaşındaki minik öğrenciler Türkiye haritasını oluştururken, veliler de miniklerin gösterisini telefonlarıyla görüntülemeye çalıştı. Programın sonunda Türk bayrağı açan minikler büyük alkış aldı. Törenin ardından Konyalı Ahmet Usta tarafından ikram edilen etli ekmekler miniklerin duasının ardından afiyetle yenildi.

        Okula destek veren Konyalı Ahmet Usta Genel Müdürü Ahmet Kabadayı, "Sosyal sorumluluk projesi kapsamında güzel ilimiz Manisa merkezinde olmayıp uzakta olan ve çok fazla şehir merkezine gelme fırsatı bulamayan küçük öğrenci kardeşlerimizin eğitimlerine katkıda bulunmak için desteklerimiz devam edecektir" dedi.

        (SC-Y)

        26.10.2016 15:35:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler