Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bafra Umut Derneği Kavak'ta

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Şükrü Uluçay

        SAMSUN (İHA) - Samsun'un Bafra ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Bafra Umut Derneği Kavak'a yardım elini uzattı.

        Yaklaşık on yıldır faaliyetlerine devam eden Bafra Umut Derneği Samsun'un Kavak ilçesinde Yaşar Doğu, 19 Mayıs, Yeni Cami, Bahçeli Evler, Mehmet Paşa ve Soğuksu Mahallelerine giysi ve ayakkabı desteğinde bulundu.

        Yaşar Doğu Mahallesi Muhtarı Ayhan Kara, "Katkılarınız için Kavak halkı ve Yaşar Doğu Mahallesi Muhtarı olarak mahalle sakinlerim adına şükranlarımı sunuyorum. Bu tür yardımların tekrarını diliyor, Bafra Umut Derneği'ne teşekkür ediyorum" dedi.

        Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin ise, "Kavak merkez mahallelerine ilk kez gittik. Gelen talep üzerine en kısa zamanda tekrar gideceğiz. Bafra Umut Derneği'ne destek olan herkese ve lojistik araç konusunda hep yanımızda olan Bafra Belediyesine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (ŞU-SLH-Y)

        26.10.2016 16:22:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler