Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Esenler'de "Özel Mihmandar" seminerleri

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - "Özel Mihmandar" seminerlerinin ilk konuğu olan İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu, gençlere güzel ahlâkın toplum üzerindeki etkilerini anlattı.

        Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Mihmandar Gençlik projesi kapsamında "Özel Mihmandar" seminerleri düzenliyor. Her ay birbirinden farklı konu ve konukların yer aldığı seminerlerle gençlerin sosyal, kültürel ve manevi gelişimlerinin arttırılması hedefleniyor. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde gerçekleşen seminerin ilk konuğu İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu oldu. Gençlere güzel ahlâkın toplum üzerindeki etkilerinden söz eden Döngeloğlu, "Müslüman bir genç dosdoğru olmalı, yalana asla başvurmamalı. Onu ahlâklı yapan değerlerin başında hakikate bağlı kalması gelir" dedi.

        Gençliğin vatanına ve milletine bağlı olması gerektiğinin altını çizen Döngeloğlu, "Gençlerimiz vatan ve millet sevgisinden yoksun olursa 15 Temmuz'da yaşandığı gibi bu topraklarda darbeler, savaşlar ve kara günlerin ardı arkası kesilmez. Milli manevi bilinci yüksek, toprağına bağlı bir nesil ülkesini ileriye taşır. Biz de bu aziz vatanı hep daha ileri taşıyalım" diye konuştu.

        Konuşmasının ardından Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Cemal Bolat, Döngeloğlu'na 'Mihmandar Sohbetleri' kitabını hediye etti.

        (HB-CC-Y)

        26.10.2016 16:27:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler