Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrencilerin ağzı tatlandı

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - Düzce Cumhuriyet ilkokulunda aşure etkinliği düzenlendi. Okul aile birliği ve velilerin katkıları ile yapılan etkinlikte 750 kişilik aşure hazırlandı. Aşure gününün geleneksel hale getirileceği bildirildi.

        İçinde bulunduğumuz Muharrem ayı dolayısıyla aşure günü etkinlikleri devam ediyor. Kalıcı konutlarda eğitim veren Cumhuriyet İlkokulunda da aşure günü düzenlendi.

        Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte okul aile birliği ve velilerin katkıları, okul idarecilerinin desteği ile hazırlanan aşure öğrencilere ve velilere ikram edildi.

        Cumhuriyet ilkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Zeynep Bilgin, öğretmen, veli, öğrenci kaynaşması amacıyla düzenledikleri aşure etkinliğini geleneksel hale getireceklerini söyledi. 600 öğrencisi olan okulda 750 kişilik aşure yapıldığını belirtti.

        (AY)

        26.10.2016 16:42:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler