Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DERGAZ'dan uyarı

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - DERGAZ tarafından kış mevsiminin yaklaşması dolayısıyla doğalgaz kullanmaya başlayan abonelere yönelik bilgilendirme ve uyarılarda bulunuldu.

        Havaların soğumaya başlaması ile birlikte doğalgaz kullanımı başladı. DERGAZ tarafından abonelerin dikkat etmesi gereken konularda açıklama yapıldı.

        Yapılan uyarıda, öncelikle, cihazların bulunduğu mahallerdeki havalandırma menfezlerinin kesinlikle kapatılmaması gerektiği belirtilirken, Cihazda veya bağlantılarından oluşabilecek en küçük bir gaz kaçağının, bu menfezler sayesinde dışarı atıldığı, kapatıldığı takdirde istenmeyen kazalara sebep olabileceği kaydedildi.

        Ayrıca cihazlarınızın bakımlarının düzenli yaptırılması gerektiği, düzenli bakımı yapılan kombi, kazan ve şofbenlerin daha verimli ve daha ekonomik çalışacağı, bakımların, yetkili servislere yaptırılmasının cihazlar için önemli olduğu vurgulandı.

        Son olarak vatandaşların, konutlarında veya işyerlerinde aldıkları en küçük bir gaz kokusunda Doğal gaz Çağrı Merkezini (187) günün 24 saati arayabilecekleri bildirildi.

        (AY)

        26.10.2016 16:55:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler