Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mahalle sakinleri hastane istiyor

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Turgut Reis Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Geylani Taş, eski devlet hastanesinin yerine yapılacak olan hastanenin biran önce yapılması gerektiğini kaydetti.

        Turgut Reis Mahallesinde bulunan eski devlet hastanesinin yerinin atıl bir vaziyette bırakılmasının kabul edilemez olduğunu belirten Turgut Reis Mahalle Muhtarı Abdulkadir Geylani Taş, yetkililerin yapılması planlanan hastane binasını biran önce yapması gerektiğini ifade etti.

        Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Abdulkadir Geylani Taş, "Kapatılmış olan eski devlet hastanesiyle ilgili büyük bir sıkıntı yaşıyoruz. Kocaman bir arazi, kocaman bir devlet hastanesi ve şuan atıl halde bekliyor. Kocaman bir binayı iki tane güvenlik görevlisi koruyor. Buraya madde bağımlıları gelse ve burada toplumun huzurunu bozacak davranışta bulunsalar bunun sorumlusu kim olacak? Bu binanın bu şekilde beklemesi doğru değil. Bu arazinin akıbetiyle ilgili kimse net bir şey söylemiyor. Turgut Reis Mahallesine bu hastaneyi kazandıran Hacı Mehmet İnan Vakfına mı devredilecek, yoksa hastanemi yapılacak?

        Biran önce bu hastanenin açılmasını istiyoruz. Buradaki esnaflarda, vatandaşlarda yani akılınıza gelecek herkes mağdur. Baş ağrısı için, iğne için 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gidiliyor. Hem mahalle için hem de hastalar için buranın yeniden faaliyete geçirilmesi gerekiyor" dedi.

        (AHM)

        26.10.2016 16:58:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler