Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Kadın Kolları heyeti, Başkan Kayalı ve CHP ile örgütünü ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Zafer Hacısalihoğlu

        AYDIN (İHA) - CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından düzenlenen CHP Kadın Kolları Arife Kaçar Eşgüdüm Toplantısı ve eğitim çalışması için Kuşadası'na gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve beraberindeki heyet Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'yı ve CHP ilçe örgütünü ziyaret etti.

        Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı'nın makamında gerçekleşen ziyarete CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Kadın Kolları Genel Sekreteri Ayfer Cömert, Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Yıldız Köse'nin yanı sıra Kuşadası Belediye Meclis Üyeleri Ferah Sürekci, Filiz Üyücü ve Fevziye Tekeroğlu da katıldı. Ülke gündeminin konuşulduğu toplantıda Kadın Kolları Genel Başkanı Köse, Kuşadası'nda olmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek Başkan Kayalı'ya gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

        CHP Kadın Kolları heyeti, Başkan Kayalı'nın ardından partililerle buluşmak üzere CHP Kuşadası İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti ve burada da ilçe başkanı Nail Özazman ve İl Başkanı Bayramı İnci ve partililer görüştü.

        (ZH-MB-Y)

        27.10.2016 07:34:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler