Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sınav streslerini motivasyon günleriyle atıyorlar

        Kaner Akaner

        KIRKLARELİ (İHA) - Lüleburgaz Lisesi'nin geçtiğimiz yıl 12'nci sınıflara yönelik başlattığı Motivasyon Günleri'nin ikincisi düzenledi.

        Kırklareli Lüleburgaz Lisesi 12'nci sınıf öğrencileri için Motivasyon Günleri'nin ikincisi düzenledi. Çalışmanın 12'nci sınıf öğrencilerine yönelik olduğunu ifade eden okul idaresi, "Lüleburgaz Lisesi geçtiğimiz yıl bir ilki gerçekleştirerek başlattığı 'Motivasyon Günleri'nin ikincisini düzenliyor. Sınav maratonu içerisinde 12'nci sınıf öğrencilerimizin daha bilinçli ve emin adımlarla ilerlemelerini sağlamak adına etkinliklerle dolu motivasyon günleri tüm hızıyla devam ediyor. 8 Ağustos 2016'da YGS-LYS hazırlık kursları ile başladığımız bu süreçte akademik tamamlanmanın yanında öğrencilerimizin moral olarak da kendilerini iyi hissetmeleri bizim için çok önemli. 25-28 Ekim 2016 tarihleri arasında iç motivasyonu arttırmak için öğrencilerimiz ile bir araya geldik. Lüleburgaz Lisesi sahip olduğu eğitim bilinciyle Türkiye Cumhuriyetine layık bilinçli, akılcı gençler yetiştirme yolunda öncü rolünü sürdürmeye devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

        (KA-Y)

        27.10.2016 09:11:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler