Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beşiktaş'ta zabıta ekiplerinden iş yerlerine denetim

        (Fotoğraflı)

        Murat Horoz

        İSTANBUL (İHA) - Beşiktaş Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçede faaliyet gösteren iş yerlerini denetledi. İş yerlerinin hijyen koşullarını inceleyen ve ruhsat kontrolü yapan ekipler, kurallara uyan esnafa teşekkür etti.

        Beşiktaş Belediyesi Zabıta Müdürü Selçuk Bartınlı öncülüğünde zabıta ekipleri Beşiktaş Çarşı'da iş yerlerine denetimlerde bulundu. Yapılan denetimlerde iş yeri belgelerinin yeterliliğine bakılırken, reyonlardaki ürünlerin son kullanma tarihlerine kadar incelendi. Zabıta ekiplerinin fırınlarda yaptığı incelemelerde ekmekler tartılarak gramaj tespiti yapıldı.

        Zabıta ekipleri, iş yerlerinde hijyen kurallarına uyan esnafa teşekkür ederken, evraklarında bir eksiklik olmayan ve tüm izinlerini alan esnaf da bu denetimlerin daha sık olması temennisinde bulundu.

        Ekmek gramajları denetlendi

        Bir fırına düzenlenen teftiş sırasında açıklama yapan Zabıta Müdürü Selçuk Bartınlı, "Burada ekmeğin gramajını denetliyoruz. Normal prosedürlerdeki gramajda olup olmadığını yani eksik gramajla vatandaşa satılıp satılmadığını denetliyoruz. İş yerinin ruhsatının olup olmadığını denetliyoruz. Şu anda ekmeklerin gramajında bir eksiklik yok. Genel olarak gramajının üstünde ekmekler" şeklinde konuştu.

        "Esnafımıza teşekkür ederiz"

        Zabıta Müdürü Bartınlı, ruhsat ve vergi levhası denetimleri yaptıklarını belirterek, "İş yerinin ruhsatı ve vergi levhası var. Bugün tarihli ekmeklerimizi tarttığımızda normal gramajın üstünde olduğunu gördük. Kriterlerde bir sıkıntı yok. Biz de teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

        İlçede fırıncılık yapan bir esnaf yapılan denetimlerden memnun olduğunu dile getirerek şu şekilde konuştu:

        "Beşiktaş halkına iyi hizmet etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Teşekkür ediyoruz. Memnun oluyoruz. Belediyemiz devamlı gelsin. Denetimini yapsın."

        (MH-HB-HA-Y)

        27.10.2016 10:06:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler