Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Estergon Kalesi'nden Eurodesk için balonlar uçuruldu

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - "Time to Move For Eurodesk" projesi kapsamında Keçiören Estergon Kalesi Türk Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte öğrenciler Eurodesk ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla ellerindeki balonları uçurdu.

        Eurodesk Temas Noktası olan Keçiören Belediyesi, Keçiören Kaymakamlığı'nın işbirliğiyle gerçekleştirdiği program ile Erasmus Plus ve Eurodesk'in gençlere tanıtılmasına katkıda bulundu. Avrupa fırsatlarıyla ilgili bilgilendirmenin yapıldığı etkinliğe Yeni Nefes Koleji, Sınav Koleji, Kalaba Mesleki ve Teknik Lisesi ile Çubuk Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri de gösterileriyle renk kattı. Etkinlikte palyaço gösterisi, yüz boyama aktivitesi, fotoğraf çekimi ve animasyon gösterileri yapılırken, başta kaşıkla yumurta taşıma yarışması olmak üzere çeşitli oyunlar da oynandı. Etkinliğin sonunda öğrenciler Eurodesk'in tanıtımı ve Erasmus Plus hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla rengarenk balonları kaleden gökyüzüne bıraktılar.

        (AS-ÖZ-Y)

        27.10.2016 10:54:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler