Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Forum Trabzon'un düzenlediği ''Atatürk ve Çocuk'' 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resim yarışması sonuçlandı

        TRABZON (İHA) - Forum Trabzon'un düzenlediği ''Atatürk ve Çocuk'' 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resim yarışması sonuçlandı

        Trabzon'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, özel günlere verdiği önemi her fırsatta gözler önüne seriyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de onay ve desteği ile resim yarışması düzenleyen Forum Trabzon, yaklaşık 20 okuldan 600'e yakın resmin katıldığı büyük bir organizasyona imza attı.

        Ekim ayının ilk haftasında duyurumu başlayan yarışmaya ilgi yoğundu. En son 21 Ekim'de teslim alınan yaklaşık 600 resimden 6 tanesi ödüllendirilirken, 45 resim de sergilenmeye değer görüldü. Birinci, ikinci ve üçüncü ödüllerinin yanı sıra; Bedri Rahmi Eyüboğlu Özel Ödülü, Jüri Özel Ödülü ve Forum Trabzon Özel Ödülleri 6 resmin sahibine verildi. Yine Trabzon'daki üniversite ve okullardan özenle seçilen jüride; Trabzon Fatih Eğitim Fakültesi Resim İş Bölümü Öğretim Üyesi Güler Gençerol, Trabzon Güzel Sanatlar Lisesi Resim Öğretmeni Mümin Candaş, Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Oğuzhan Sivrikaya ve Trabzon Arsin Yeşilyalı İbni Sina Ortaokulu Resim Öğretmeni Nurdan Uğur Aydın yer aldı.

        29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü ödül töreni ile birlikte açılacak olan sergide çocukların Cumhuriyet Bayramı temalı resimleri sergilenecek. Sergi, 6 Kasım tarihine dek Forum Trabzon ziyaretçilerine açık olacak.

        (EK-Y)

        27.10.2016 13:19:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler