Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuklardan örnek davranış

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, can dostlarımızı sıcak yuvaya kavuşturmaya devam ediyor.

        Sokak hayvanlarının her türlü bakım ve tedavilerinin yapıldığı Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, bir sahipsiz hayvanın daha sıcak yuvaya kavuşmasını sağladı. Barınak ekipleri tarafından sokakta bulunarak koruma altına alınan 2 aylık yavru kedi, 7 yaşındaki Berru Erel ve ablası 10 yaşındaki Zeynep Maral Erel tarafından sahiplenildi. Büyüklere örnek olacak bir davranış sergileyen küçük çocuklar, barınaktaki yeni can dostları ile buluşarak bakımlarını üstlendi.

        Barınak yetkilileri, insanların pet shoplardan hayvan satın aldıklarını, ancak bir müddet sonra bakımı zor gelerek sokağa bıraktıklarını ifade ederek, barınaklardan hayvan sahiplenilmesinin çok daha doğru olduğunu söyledi.

        (MŞ)

        27.10.2016 14:35:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler