Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam ve belediye başkanı oturarak voleybol oynadı

        - Bedensel Engelliler Voleybol takımına kaymakam ve belediye başkanından büyük destek

        (Fotoğraflı)

        Ertuğrul Yüksel

        ZONGULDAK (İHA) - Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Oturarak Voleybol Takımı yeni sezon öncesi ilk antrenmanını yaptı. Antrenmana katılan Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar ve Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin de oturarak voleybol oynadı.

        Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Oturarak Voleybol Liginde mücadele eden Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Oturarak Voleybol takımı, Alaplı Kapalı Spor salonunda sezon öncesi ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Takıma Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar'ın desteği ile malzeme yardımı yapıldı.

        Malzeme dağıtım töreninde konuşan Alaplı Anadolu Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İsmail Korkut, "ALDES olarak 2015-2015 Türkiye birinci ligine ilk defa katıldık. 10 takım arasında 6. olarak ligi tamamladık. 2016-2017 hazırlanırken üzerine koyarak lige hazırlanmak istiyorduk. Gecen yıl 9 oyuncuyla mücadele ederken bu yıl oyuncu sayısını 17'ye çıkardık. İnşallah bu yıl hedefimiz ilk 3'e girerek Alaplı'nın adını en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Federasyon tarafından bu yıl 22 takımın lige katılacağı bizlere iletildi. Bu doğrultuda ilk antrenmanımızı yaptık. Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, İl Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Şube Müdürlerimiz Arife Çevik ve Suat Günay ilk antrenmanımıza katılarak bizlerle voleybol oynayarak bizlere destek verdi. Ayrıca Kaymakamımız bizlere malzeme desteği vererek onurlandırdı. Kendisine emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar da "İlçede elimizden geldiğince spora destek vermeye çalışıyoruz. Oturarak Voleybol takımıza ligde başarılar diliyorum. İnşallah yeni bir kapalı spor salonunda yene böyle açılışlar yaparız. Ben tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

        Konuşmaların ardından, Alaplı Oturarak Voleybol takımına malzeme dağıtımı yapıldı. Ayrıca, Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ve Şube Müdürü Arife Çevik, oturarak voleybol takımı oyuncularıyla birlikte antrenman maçı yaptı.

        (EY-BB-HA-Y)

        27.10.2016 15:01:34 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler