Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kemalpaşa'da kültür ve sanat kursları kayıtları başladı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Kemalpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan kültür ve sanat kurslarının kayıtları başladı. Bağlama, Tiyatro, , Ney, Semazen gibi bir çok branşta açılan kurslar, belediyenin Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

        Sosyal belediyecilik anlayışını kültür ve sanat alanında verdiği destekle güçlendiren Kemalpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, kurs kayıtlarını yapmaya başladı.

        Belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Gençlik Merkezi'nde kurslara katılım ücretsiz olurken; son başvuru tarihi ise 15 Kasım 2016 olarak belirlendi. Bağlama, Tiyatro, Drama, Diksiyon, Halk Oyunları, Ney, Semazen, Mehteran, Gitar, Osmanlıca, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Tecvid, Mahreç, Makam, Kur'an-ı Kerim dersleri, Arapça, Ritim ve Kanun, Çuval-Çiçek, Çini El Sanatları, Ahşap Boyama kurslarına, her vatandaş katılabilecek.

        ''Akla ilk gelen belediye olmak''

        Kemalpaşa halkına yetenekleri keşfetme ve geliştirme imkânı sunmak amacıyla kültür ve sanat kurslarına büyük önem verdilerini ifade eden Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Kültür ve sosyal belediyecilik denilince akla ilk gelen belediye olmak için hizmet üretmeye gayret ediyoruz. Bu amaçla, belediyemiz bünyesinde kurslar düzenliyoruz. Bu kurslara her yaştan vatandaşımızın katılmasını hedefliyoruz" diye konuştu.

        Kültür ve Sanat kurslarına yoğun ilgi olduğunu aktaran Başkan Uğurlu, "Kurslarız kısa süre içinde vatandaşımız tarafından yoğun ilgi gördü. Bu, halkımızın Kültür ve Sanat dallarına ne kadar ilgi duyduğunun somut bir göstergesi. Kemalpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Gençlik Merkezi'nde açılan Osmanlıca, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Kur'an-ı Kerim dersleri ve Arapça gibi bir çok branşta açılan kurslar sayesinde vatandaşlarımızın kendi yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olmak istiyoruz. Belediye olarak eğitime olduğu gibi kültür ve sanata da ayrı bir önem veriyoruz" ifadelerini kullandı.

        (MY)

        27.10.2016 15:02:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler