Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üniversite girişine estetik dokunuş

        (Fotoğraflı)

        Hurşit Topal

        BURSA (İHA) - Uludağ Üniversitesi Gemlik Yerleşkesi girişi yeniden düzenleniyor.

        Kent estetiğine uygun çalışmaların üniversite de devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, "Burası Gemlik'in vitrini. Göze hoş gelmeyen yapıları kaldıracağız. Balıkçı barınağını yenileyeceğiz. Çevre düzenlemesi ile birlikte ilçemize yakışır bir merkez haline getireceğiz" dedi.

        Balıkçıların ağlarını ve eşyalarını güvenli bir şekilde saklamaları için sökülüp takılabilir malzemeden mekânlar yapacaklarını kaydeden Refik Yılmaz, geçimini balıkçılıktan kazanan Gemliklilere yönelik hizmetlerin devam ettiğini vurguladı. 24 saat güvenliğin sağlanacağı yeni balıkçı barınağında kaçak avlanma ile ilgili mücadelenin de sürdürüleceğini bildiren Başkan Refik Yılmaz, bir yandan üniversite girişini düzenleyip, temizlerken, diğer yandan da balıkçılara yönelik önemli bir yatırımı hayata geçirdiklerini söyledi.

        (MŞ)

        27.10.2016 16:17:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler