Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çukurca'da kadın sağlığı semineri

        (Fotograflı)

        HAKKARİ (İHA) - Hakkari'nin Çukurca Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kadınlara yönelik sağlık semineri düzenlendi.

        Çukurca Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nde kadınlar için düzenlenen "kadın sağlığı" seminerine Çukurca Belediyesinde görev yapan Psikolog Şacan Canan ve Çukurca Devlet Hastanesinde ebe olarak görev yapan Senem Güçlü ile çok sayıda kadın katıldı. Seminerde, "Kadınlara, üreme, korunma yöntemleri, adet düzensizliği" hakkında geniş bilgi verildi.

        Seminer hakkında bilgi veren Psikolog Şacan Canan, kadın hastalıkları konusunda üreme, adet düzensizliği, korunma yöntemleri gibi konularda bilgiler verildiğini belirterek, "Kadınlara ve çocuklara yönelik bilgilendirici projelerimiz var, bunları da önümüzdeki aylarda Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün ve kaymakamlığın desteği ile hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Bu seminer ilçede bir ilk oldu, ama son olmayacak. Katılım sağlayan tüm kadın arkadaşlara teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

        (FT-MSA-Y)

        27.10.2016 16:32:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler