Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çarşambalı minikler golf ile tanıştı

        (Fotoğraflı)

        Gökhan İçkilli

        SAMSUN (İHA) - Samsun'da 7'den 70'e herkesi golfle tanıştıran Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü'nün misafirleri bu kez Çarşamba Nene Hatun Anaokulu öğrencileri oldu.

        Çarşamba Nene Hatun Anaokulu'nda öğrenim gören öğrenciler hem tesisi gezmek, hem de golf sporu hakkında bilgi almak amacıyla okul müdüresi Katibe Pelit, Müdür Yardımcısı Ramazan Tanrıkulu, okul öncesi öğretmenleri Elif Arslanbay, Züleyha Macit ve Elif Yılmaz ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediyesi Golf Kulübü'nü ziyaret etti.

        Yaklaşık 30 öğrencinin katıldığı ziyarette Golf Direktörü Hamza Sayın, miniklere golf ile ilgili temel bilgiler aktararak vuruş örneklerini gösterdi. Mini golf dersinin ardından minikler golf sopaları ile vuruş denemeleri yaptı. Oldukça eğlenceli geçen vuruş denemeleri sonrasında kulüp binasında yemeklerini yiyen minikler Golf Sahası'ndan ayrıldılar.

        (GKH-MAY-Y)

        27.10.2016 16:51:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler