Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Karaloğlu'na ziyaretler

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO)ile Kocaeli Ticaret Odası (KOTO)Yönetim Kurulu'nu makamında ağırladı.

        Vali Münir Karaloğlu, 7. Yöresel Ürünler Fuarı'na (YÖREX) katılan bir önceki görev yeri Bursa'dan gelen BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Çekmişoğlu ve meclis üyelerini makamında kabul etti. 7 yıldır yapılan Yöresel Ürünler Fuarı'nın(YÖREX) markalaşma yolunda olduğunu dile getiren Vali Karaloğlu, Bursa ile Antalya'nın işbirliği yapabileceği birçok alan olduğunu söyledi. Ziyarette Bursa'dan gelen gazetecilerin sorularını da cevaplayan Vali Karaloğlu, misafirleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Vali Münir Karaloğlu'nu, yine aynı fuara katılan eski görev yaptığı iller arasında yer alan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış, meclis başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaret etti. Vali Karaloğlu, Kocaeli'den gelen misafirleriyle bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

        (İA- Y)

        27.10.2016 17:09:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler