Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erciş'te kaldırım taşları boyanıyor

        (Fotoğraflı)

        Nihat Çavuşoğlu

        VAN (İHA) - Van'ın Erciş Belediyesi tarafından birçok yönlü süren çalışmalar kapsamında ilçedeki kaldırım taşları ile refüjler de boyanarak caddeler modern bir görünüme kavuşturuluyor.

        Erciş Belediyesi yaklaşan kış mevsimi öncesi üç ayrı noktada yol yapım hizmetini sürdürürken, diğer yandan yapımı devam eden projeleri de tamamlamak adına çalışmalarına hız verdi. Geçtiğimiz ay ilçede bir çile haline dönüşen araç park sorununu ücretsiz açılan otoparklarla çözüme kavuşturan belediye yetkileri, bu kez de ilçedeki ana arterlerde kaldırım ve refüj taşlarını boyama çalışması başlattı. Belediye ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarla birlikte kaldırımlar hardal sarısı ve beyaz renklere bezeniyor. Sahil yolunda başlatılan boyama çalışmaları ile birlikte kente yeni bir imaj kazandırıldığı, çalışmaların diğer caddelerinde devam edeceği kaydedildi.

        (NÇ-MSA-Y)

        27.10.2016 17:10:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler