Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TÜMSİAD Aydın Şubesi'den 29 Ekim mesajı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayınladı.

        TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Nusret Ünal, kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bundan 100 yıl kadar önce ateş çemberine alınan milletimizin en karanlık günlerden çıkardığı cumhuriyet, her atlattığı badirede gençleşen, yeniden doğan cumhuriyetimiz 93 yaşında. Milletimizin kendi kendini yönetmesi kavramı, cumhuriyetimizin ilanı ile ebediyete kadar anıtlaşmıştır. İstişari bir yönetim şekli olması bakımından, bir milletin idaresi için en ideal sistem budur.

        Bizi 100 sene önce ablukaya almaya çalışanların halen aynı amaç üzerinde olduklarını her an görmekteyiz. Bizlere düşen tüm bu tehlikelere karşı tek yürek olup cumhuriyetimizi yükseltmektir. Bize Cumhuriyeti miras bırakan Atatürk ve silah arkadaşları neznin de tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor Milletimizin bu müstesna gününü coşkuyla kutluyoruz"

        (MB-Y)

        28.10.2016 08:31:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler