Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti İl Başkanı Özden'den Cumhuriyet Bayramı mesajı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden Cumhuriyet'in 93'üncü yıldönümü dolayısıyla yazılı mesaj yayımladı.

        Özden mesajında, şu ifadelere yer verdi:

        "Çok büyük zorluklarla elde ettiğimiz vatanımızın Cumhuriyetimizin 93. yılını büyük bir mutluluk ve onurla kutluyoruz. İçinden geçtiğimiz zorlu süreçte kıymetini bir kere daha idrak ettiğimiz, temel değerlerimizin mihenk taşı olan Cumhuriyetimize dört elle sarılıp değerlerini daha da yüceltmek hepimizin ortak görevidir. Cumhuriyetimizin 93. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, aziz vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet, saygı ve şükranla anıyorum. Cumhuriyet'in geleceğe büyük bir ümitle bakmamızı sağlayan gurur verici atılım ve başarıları, her türlü zorlu engelin aşılması konusunda bizlere güç vermesi dileğiyle."

        (AG-SK)

        28.10.2016 08:36:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler