Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KTO Yönetim Kurulu Başkanı Hiçyılmaz'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Cumhuriyet Bayramı'nın 93. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

        Hiçyılmaz, "Her yıl 29 Ekim'de kutladığımız Cumhuriyet Bayramı, milletimiz için gün geçtikçe daha büyük bir önem taşımaktadır. Milletimiz, Cumhuriyet'in değerlerini koruyacağını 15 Temmuz gecesinde de göstermiştir" dedi. Cumhuriyet'in, devletin tüm temel niteliklerinin yanı sıra milletin bölünemez bütünlüğünü ifade ettiğini belirten Hiçyılmaz, "Bu değerlerimizin sonsuza kadar korunacağının unutulmaması gerekir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu çağdaş ve demokratik cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmak, her Türk vatandaşının asli görevidir. Milletimiz, içerinden ve dışarıdan gelen tüm tehditlere ve adı ne olursa olsun terör örgütlerine karşı dimdik durmaktadır" diye konuştu. Hiçyılmaz, "Gerek yurt dışı mihrakların oyunları gerekse de 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle yaşananlara rağmen, son 14 yıldır kesintisiz büyüyen ülkemiz ekonomisinin güçlü yapısının bozulmasına izin verilmemelidir. İstikrarımızı bozmaya yönelik hain oyunlar bertaraf edilmelidir. 93. yıl coşkusunu yaşadığımız Cumhuriyetimizin geleceği için huzurdan, hoşgörüden birlik ve beraberlikten yana olmalıyız" ifadelerini kullandı.

        Hiçyılmaz, mesajını şu ifadeleri sürdürdü;

        "Vatanın bütünlüğü ve milli birlik söz konusu olduğunda, toplumu oluşturan tüm kesimlerin kenetlenmesi gereklidir. Devlet ve millet olarak ortaya koyduğumuz hedeflere varmak için ekonomiye katkılarımızın, istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızın bilincinde olmalı ve daha çok çaba göstermeliyiz. Tüm bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi minnetle anıyor, üyelerimizin ve hemşerilerimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum."

        (TB-AÖ-Y)

        28.10.2016 09:29:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler