Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yabanıl meyve fidanları toprakla buluştu

        (Fotoğraflı)

        KIRKLARELİ (İHA) - Orman ve Su İşleri Bakanlığı 1. Bölge Müdürlüğü Kırklareli Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Yaban Hayvanlarının Doğal Ortamlarında Desteklenmesi Eylem Planı çerçevesinde 250 adet fidan dikimi gerçekleşti.

        Orman ve Su İşleri Bakanlığı 1. Bölge Müdürlüğü Kırklareli Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Ülkemizin sahip olduğu av ve yaban hayatı kaynaklarının korunması, geliştirilmesi ve sürdürülebilir yönetim anlayışıyla gelecek nesillere intikalinin sağlanması üzerinde hassasiyetle durulan konuların başında gelmektedir. Bu kapsamda hazırlanan Yaban Hayvanlarının Doğal Ortamlarında Desteklenmesi Eylem Planı çerçevesinde yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir. Eylem Planı kapsamında yabanıl meyve türleri olan yaban kirazı, kızılcık ve badem fidanlarının dikimi gerçekleştirilmiştir. Kırklareli il sınırlarındaki orman açıklık alanlarına toplamda 250 adet fidan dikilmiştir" ifadeleri yer aldı.

        (KA-YG-Y)

        28.10.2016 09:53:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler