Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi'nin Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Kaner Akaner

        KIRKLARELİ (İHA) - Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi'nde personel ve okul aile birliği üyelerinin bir araya geldiği 'Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı' yapıldı.

        Düzenlenen toplantıda yapılan çalışmalar ve merkezde açılacak kurslar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

        Toplantıda konuşan Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Arslan, "7 tane dersliği olan bu bina Halk Eğim Merkezi'ne yetmiyor. Bu konuda sıkıntı yaşıyoruz. Lüleburgaz Belediyesi kitaplarımızı koyacağımız bir konteyner ve dükkan sözü aldık. Lüleburgaz'ın aynı zamanda en kalabalık olan okuluyuz. 2 bin açık lise öğrencisini senede en az 3 defa yeni kayıt imkanlarıyla 4-5 defa kayıt yenilediğimiz oluyor. Birde açık ortaokul var. Cumartesi ve Pazar günü dahil öğlene kadar açık. Haftanın 7 günü senenin 365 günü hizmet veren bir kurumuz. Sabırlı ve hoşgörülü davranan Lüleburgaz'ımızın bu kurumu 13 bin 800 kursiyer 3 bin kişide açık lise-ortaokulla birlikte 16 bin 800 kişiye hizmet veren örnek bir kurum olmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

        (KA-YG-Y)

        28.10.2016 09:56:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler