Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Babaeski'de asker uğurlama eğlencesi düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Kaner Akaner

        KIRKLARELİ (İHA) - Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra Belde Belediye'si tarafından 96'ya 4 tertip askere gidecek olan gençlere asker uğurlama eğlencesi düzenlendi.

        Büyükmandıra'da bir düğün salonunda düzenlenen asker uğurlama gecesinde, askere gidecek olan gençler arkadaşlarıyla ve aileleriyle bir arada gece boyunca eğlendi. Etkinliğe katılarak bir konuşma gerçekleştiren Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez, "Çok kıymetli Büyükmandıra halkı,96'ya 4 tertip askere gidecek olan gençlerimizin Asker Uğurlama Gecesine hepiniz hoş geldiniz. Bu gece sadece gençlerimiz heyecanlı değil. En az onlar kadar aileleri ve bizler de heyecanlıyız. Askere gidecek olan gençlerimizin en iyi şekilde vatani görevini yerine getireceğine inanıyorum. Vatani görev her görevin üzerindedir. Söz konusu vatanımız olduğu zaman hiçbirimiz tereddüt dahi etmeden ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" diye konuştu.

        "Vatan ve bayrak sevdası, sevdaların en güzelidir"

        Konuşmasının devamında askerliğin kutsal bir görev olduğunu söyleyen Balyemez, "Vatan ve bayrak sevdası, sevdaların en güzelidir. Çünkü bizler, vatan sevgisinin de bayrak sevgisinin de ne demek olduğunu çok iyi bilenlerdeniz. Vatani görevini yapmak üzere askere uğurladığımız gençlerimizin bu kutsal görevleri için sağ salim askeri birliklerinde olmalarını, hayırlısıyla görevlerini tamamlayıp sevdiklerinin yanlarına dönmelerini temenni ediyorum. Kardeşlerim, güle güle gidin, güle güle gelin. Yolunuz da bahtınız açık olsun" ifadelerini kullandı.

        (KA-YG-Y)

        28.10.2016 10:01:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler