Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Müdür Aslan'dan anaokulu öğrencilerine ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Fatih Çelik

        MUŞ (İHA) - Muş İl Milli Eğitim Müdürü Cevdet Aslan, Varto ilçesinde anaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

        Cevdet Aslan, beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Sait Yetkiner ve şube müdürleri Abdulnasır Sever ve Ömer Faruk Tunç ile 6-8 Ekim olaylarında yakılan ve daha sonra onarılarak eğitim öğretime devam eden Varto Anaokulunda incelemelerde bulundu. Okul müdüründen aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Aslan, okulöncesinin eğitimin en önemli yapı taşı olduğunu vurgulayarak, "Eğitim kalitemizde arzulanan düzeyin yakalanabilmesi için aileden sonra anaokulundaki eğitim çok önemlidir" dedi.

        Muş Milli Eğitim Müdürü Cevdet Aslan'a bilgiler veren Anaokulu Müdiresi Mehtap Turgut ise, "Okulla ilgili bazı ihtiyaçlarının karşılanmasını istedik. İl müdürümüz bizleri kırmadı. Bu konuda yardımcı olacaklarını söyledi. Gerçekleştirdiği ziyaretinden dolayı müdürümüze teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

        (MSA-Y)

        28.10.2016 10:11:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler