Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kur'an kursu açılışında devlet millet el ele

        (Fotoğraflı)

        Murat Çelik A.

        AMASYA (İHA) - Amasya'da hizmete giren kız Kur'an kursunun açılışını Vali Salih Işık, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Zafer Uğur, Belediye Başkanı Cafer Özdemir ve hayırseverler yaptı.

        Çapkınoğlu Camisi bünyesindeki kursun açılışına İl Jandarma Komutanı Albay Selami Akşit, İl Müftüsü İsmail İpek, diğer yetkililer ve vatandaşlar da katıldı.

        Belediye Başkanı Cafer Özdemir açılışı yapılan Kur'an kursunun hayırlı olmasını diledi.

        Vali Salih Işık ise, "Amasyalıların yardımlaşma ve dayanışması sonucu yapımı tamamlanan bu kurs binasının açılışını yapmak bizleri son derece mutlu etmektedir. Bu bina birlikten kuvvet doğacağını bizlere bir kez daha ispatlamıştır" dedi.

        Vali Işık, "Ecdadımızdan bizlere miras kalan ve dimdik ayakta olan pek çok tarihi eser gibi, bu görkemli eser de uzun yıllar boyu ayakta kalarak Amasya'mıza ve ülkemize hizmet edecektir. Önemli olan bu dünyadayken öbür dünyayı kazanmaktır. Ben başta Amasyalılar olmak üzere bu eserin yapımında emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

        Kurs yapımına bağış yaparak katkıda bulunan Niyazi Güner'e hediye verilmesinin ardından kursun açılışı dualarla yapıldı.

        (MÇ-SLH)

        28.10.2016 10:24:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler