Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çolakbayrakdar: "Türkiye Cumhuriyeti 93 yılda mesafe kaydetti"

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

        Başkan Çolakbayrakdar, Cumhuriyet Bayramı mesajında şu ifadeleri kullandı:

        "Öncelikle son dönemde ülkemizde yaşanan terör olayları hepimizin ortak üzüntüsü haline gelmiştir. Kaybettiğimiz çok değerli vatan evlatları için Allah'tan rahmet dilerken, ailelerinin acılarını paylaşıyorum.Ülkemizin önemli bir dönemeçten geçtiği günde içinde bulunduğumuz şartlar birlik ve beraberliğimizi, dayanışmamızı artırarak korumamızı daha da zorunlu kılmaktadır.

        "Türkiye Cumhuriyeti, aradan geçen 93 yılda başta demokrasi, insan hakları, eğitim, sağlık, bilim, ulaştırma, enerji olmak üzere tüm alanlarda önemli mesafeler kat etti. Bugün gelişme, ilerleme ve muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma yolunda emin adımlarla yürüyoruz. Cumhuriyet Tarihi bu büyük milletin en zor şartlar altında dahi verdiği destansı mücadelenin yanı sıra bağımsızlığına, demokrasiye ve adalete düşkünlüğü konusunda milletimiz bütün dünyaya ders verir niteliktedir.Milletimiz, 15 Temmuz'da olduğu gibi yine karşılaşacağı güçlükleri milli birlik ve beraberlik içinde çözümleyecektir.Birlik ve beraberliğimizle dostlarımızı sevindirmeye, düşmanlarımıza da korku salmaya devam edeceğiz.Daha güzel Türkiye için birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun ilelebet devam etmesini diliyorum.

        Sürekli ilerleyen, gelişen ve uluslararası alanda giderek daha fazla söz sahibi olan ülkemizin 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaşmış olmanın sevincini yaşıyoruz. Cumhuriyetin 100.yılında Dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girerek gerek Kayseri'yi gerek ise Türkiye'yi şaha kaldıracağız.

        Muasır medeniyetin tüm imkanlarından yararlanmamızı sağlayan Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehit ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Tüm hemşerilerimin Cumhuriyet Bayram'ını en içten duygularla kutluyorum."

        28.10.2016 12:01:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler