Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BTO'dan meclis yemeği

        (Fotoğraflı)

        Taşkın Sarıca

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Ticaret Odası düzenlediği meclis yemeğinde protokol mensupları ile bir araya geldi.

        Balıkesir Ticaret Odası, Onhan Hotelde Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz , BSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Uğur ve meclis üyelerini ağırladı. Meclis yemeğinde bir arada olmaktan memnun olduğunu ifade eden Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, "Böyle akşamlarda bir araya gelmek öncelikle bize en çok ihtiyacımız olan birliktelik ve morali sağlıyor. Sayın Valimizin bizlerin başında olması, Büyükşehir Belediye Başkanın, Karesi Belediye Başkanımızın, Emniyet Müdürümüzün yanımızda olması bizlere ayrı bir gurur veriyor. Hepsine şahsım ve Balıkesir Ticaret Odası adına teşekkür ediyorum. Bu istişare toplantılarını dönem dönem Sanayi Odamızla birlikte meclis ve komite bazında yapıyorduk. Son dönemde çalışmalarımızı ivmelendiren ve moral kazandıran bir unsurda hem Sayın Valimizin hem Büyükşehir Belediye Başkanının da bizimle beraber olmasıdır" dedi.

        Balıkesir'in yeni Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek de Balıkesir'i insanıyla, kalitesiyle, doğasıyla ve tabi güzellikleriyle gıpta ederek izlediğini ve Balıkesir Emniyet Müdürü olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

        Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ise, "Ticaret Odasının bizleri bir araya getirmesi güzel bir şey. Balıkesir Büyükşehir olduktan sonra Balıkesir'in planlarını yapıyoruz. Balıkesir'in imarının düzenlenmesi lazım, Balıkesir'in vizyon caddeleri olmasını istiyoruz. Parsel bazında imar planları yapılmış, biz istiyoruz ki ada bazında imar planları yapalım. Balıkesir'e yatırımcıların büyük talepleri var. Balıkesir'in 3-5 sene içerisinde konut alanına, ticari alana, iş yerlerine, otele, okula, hastaneye ihtiyacı olacak. Balıkesir'in sosyal hayatını da düzenleyelim istiyoruz ki buraya dışarıdan gelen ailesi ile birlikte gelsin. Çalışmalarımız bu yönde devam ediyor" şeklinde konuştu.

        Vali Ersin Yazıcı ise yaptığı konuşmada, "Bu şehir, birbirimizle empati kurarak, motive ederek daha ileri noktalara taşınacak. Onun gayreti içerisinde olacağız. 15 Temmuz Kalkışmasından dolayı hedef belirleme, vizyon belirleme, öncelikleme işine çok fazla zaman ayıramadık. Takdir edersiniz ki öncelikli işimiz içimizdeki hainleri temizlemek idi. 15 Temmuz'dan kurban bayramına kadar çok zaman kaybettik. Kurban bayramından bu yana seri bir şekilde sahayı tanımaya çalışıyorum, ilçeleri tanımaya çalışıyorum. Güçlü olmak için çok çalışmamız gerekiyor" dedi.

        (TS-

        28.10.2016 13:33:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler