Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSO Başkanı Büyüksimitçi, "Cumhuriyetimizin 93. Yılı Kutlu Olsun"

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri Sanayi Odası(KAYSO) Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Cumhuriyetimizin 93. yıldönümü nedeniyle yazılı bir açıklama yaparak sanayicilerin ve tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

        KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci şu ifadeleri kullandı; "Ülkemizin aydınlık geleceği için; bugün her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Daha çok üretmek, kazanmak, paylaşmak, zenginleşmek ve gelişmek zorundayız.

        Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün hedeflediği, 'muasır medeniyet seviyesine' ulaşmak için, özel sektör olarak ekonomiye katkılarımızı ve istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızı yerine getirmede büyük çaba gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz.

        Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, sanayicilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramlarını kutluyorum"

        (AÖ-Y)

        28.10.2016 13:35:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler