Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tavşanlı Bakkallar Odası'ndan dayanışma yemeği

        (Fotoğraflı)

        Tuna İşleyen

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası yönetimi birliktelik ve kaynaşma yemeği organize etti.

        Geçtiğimiz ay Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Ali İhsan Özden'in vefatından sonra yerine göreve gelen Hasan Bayram birliktelik yemeği düzenledi.

        Kültür Sarayı'nda düzenlenen yemeğe Tavşanlı Belediyesi Başkan Vekili Ali Özden, Kütahya Esnaf Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit, Tavşanlı Esnaf Odası Başkanı Yasin Demirci, diğer oda başkanları, Ali İhsan Özden'in oğlu Ekrem Özden ve üyeler katıldı.

        Yemekte bir açıklama yapan Başkan Hasan Bayram, üyelerin sorunları ile her zaman ilgileneceklerini vurgularken, birlik ve beraberliğin sürdürülmesini ifade ederken Başkan Ali İhsan Özden'i de rahmetle andı. (Tİ - EFE)

        28.10.2016 14:27:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler