Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'da BİMER görevlilerine eğitim

        (Fotoğraflı)

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ Valiliği tarafından İlçelerde bulunan BİMER'den sorumlu personele eğitim verildi.

        Elazığ'da İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Özcan Yalçın ve BİMER koordinatörü Mine Esenel'in katılımıyla İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinde BİMER eğitimi verildi. Eğitime 10 İlçenin BİMER'den sorumlu kurum amirleri ile kullanıcıları katıldı.

        BİMER kullanıcılarına, yenilenen BİMER sisteminin doğru, etkin ve eksiksiz şekilde kullanımının sağlanması ve Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) sistemi üzerinden yapılan başvuruların ilgili mevzuatlar doğrultusunda işleme alınması, yasal süresi içerisinde cevaplandırılması ile ilgilisine cevap verilmesi konuları anlatıldı.

        Katılımın yoğun olduğu eğitim seminerinde 4982 sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunun ve 3071 Sayılı Dilekçe Hakkı Kanununa istinaden yapılacak iş ve işlemler de aktarıldı.

        Eğitim semineri, karşılıklı görüş ve önerilerin değerlendirilmesiyle sona erdi.

        (HİV-Y)

        28.10.2016 14:36:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler