Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Bağımlılık Danışma Merkezlerinin Kurulması Projesi' protokolü imzalandı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri Valiliği öncülüğünde İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından 14 ortaklı hazırlanan 'Bağımlılık Danışma Merkezlerinin Kurulması Projesi' protokolü Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ile karşılıklı imzalandı.

        Valilik Toplantı Salonunda imzalanan protokol törenine, Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Ahmet Emin Kilci, Kocasinan Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Çapan, İl sosyal Etüt ve Proje Müdür Vekili Mustafa Yıldız katıldı.

        İmza töreninden önce konuşan Vali yardımcısı Mehmet Emin Avcı, son yıllarda uyuşturucu furyasının arttığını hatta dikkat çeken seviyelere geldiğini ifade ederek, bu bela ile uğraşmanın devletin asli görevi olduğunu söyledi.

        14 ortaklı projenin toplam 266 milyon TL bütçesi olduğunu belirten Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, "İlimiz genelinde 11 Bağımlılık Danışma Merkezi kurulacak olup, ilimizde görev yapan 60 uzmanın mesleki yeterlilikleri "Aile terapisi eğitimi ve motivasyonel görüşme teknikleri eğitimi" ile desteklenecektir." dedi.

        Dezavantajlı grupların yaşam kalitesinin yükseltilmesi hedefi ile kentsel ve sosyal altyapının iyileştirilmesi için dezavantajlı gruplara yönelik yeni merkezlerin oluşturulması, bu yönde başarılı modellerin uygulanması amaçlanan projede, 14 ortak bulunmaktadır.

        (SK)

        28.10.2016 14:41:30 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler