Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhuriyetin 93. Yıl dönüm etkinlikleri çelenk sunumuyla başladı

        (Fotoğraflı)

        Murat Çankaya

        ERZURUM (İHA) - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93. yıl dönümü etkinlikleri ülke genelinde olduğu gibi Erzurum Pasinler'de de coşkuyla kutlanmaya başladı.

        29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında hükümet konağı önündeki Atatürk büstü önüne İlçe Kaymakamı Ali Ada, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu tarafından çelenkler konuldu. Çelenk konulmasının ardından başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde istiklal marşı okundu.

        Cumhuriyet Bayramının 93. yıl dönümü coşkuyla kutlanması için bütün hazırlıkların tamamlandığını belirten Pasinler Kaymakamı Ali Ada, Cumhuriyet bayramı törenlerinin bugün itibariyle saat 12.30'da başladığını, 29 Ekim günü saat 24.00'e kadar kutlamaların süreceğini ifade eden Ada, ayrıca yarın saat 9'da kaymakamlık makamında tebrikleri kabul edeceğini, daha sonra cumhuriyet caddesinde kutlamaların devam edeceğini, törenlere Pasinlerli vatandaşları davet ettiğini söyledi.

        Öte yandan ülke genelinde çelenk sunumu hakkında yayınlanan yeni yönetmelik gereğince Garnizon Komutanlığı çelenginin Atatürk büstüne konulmayacak.

        (MÇ-AA-Y)

        28.10.2016 16:11:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler