Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yılmaz'ın oğlu Bora'ya görkemli sünnet şöleni

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Tokmak

        BALIKESİR (İHA) - Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın oğlu Bora için düzenlenen sünnet töreni il protokolünü de bir araya getirdi.

        Balıkesir Karesi İlçesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın oğlu Bora, Balkonuk Center'da yapılan muhteşem sünnet düğünü ile erkekliğe adım attı. Sünnet düğünü, Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Düğüne gelen misafirlerini kapıda karşılayan Başkan Yılmaz ve eşi Mehtap Yılmaz, tüm davetliler ile bire bir ilgilendi. Düğüne gelen bayanlara Mehtap Yılmaz şal hediye etti. Bora Yılmaz, Türk Bayrağı ve efeler eşiğinde salona girerken, efeler ile birlikte dans gösterisi yapan Hüseyin Bora Yılmaz büyük alkış topladı.

        Sünnet düğününde çocuklar da unutulmadı. Sünnette tarihi giysiler içindeki görevliler pamuk şeker ve şerbet dağıttı. Sünnet düğününe ünlü ilahi müzik sanatçısı İsmail Çoşar, ses sanatçıları Hakan Diler ve İsmail Özkan sahne alarak, davetlilere güzel anlar yaşattı. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın oğlu Bora için yapılan sünnet düğününe Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Ak Parti Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Ali Aydınlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Kerim Özdemir, ilçe belediye başkanları, yurt dışından kardeş belediye temsilcileri, İl protokolü, siyasi parti temsilcileri ile 3 bin civarında davetli katıldı.

        (BD-

        29.10.2016 11:07:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler