Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bünyanlılar yeni park ve spor salonlarına kavuştu

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - İlçe merkezinde alt ve üst yapıda yapılan devasa hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Bünyan Belediyesi, 6360 Sayılı yasayla hizmet sınırlarına dahil olan çevre mahallelerde de yenilikçi hizmetlere devam ediyor. Bünyan Belediyesi tarafından Elbaşı Mahallesinde yapımı tamamlanan Başöğretmen Mustafa Şener çocuk oyun parkı ve spor alanı düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

        Elbaşı Mahallesinde düzenlenen törene Bünyan Kaymakamı Musab Saylan, Bünyan Garnizon Komutanı Mehmet Şahin, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Bünyan ilçe Başkanı Savaş Gökçe, daire amirleri, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Açılış töreninde konuşan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimine değinerek, "Hepimizin bildiği gibi yakın zamanda bir hain girişimle karşı karşıya kaldı bu ülke. Tarihimiz incelendiğinde üzülerek söylüyorum ki haini bol bir millet olduğumuzu görüyoruz. İhanet çetelerinin nasıl çalıştığını bugün daha net görüyoruz. Yedi düvele karşı dün Çanakkale'de Asım'ın Nesli ile mücadele eden bu millet bugün de aynı yedi düvele Kerkük'te, Musul'da, Myanmar'da, Arakan'da, Müslüman Coğrafyada ve Türkiye'de bizatihi Anadolu Coğrafyasında mücadele veriyor. Ama ben inanıyorum ki Rabbimin yardımı bizimle. Cumhur ile Cumhurbaşkanı ile siz değerli vatandaşlarımızın duası ve desteğiyle bu ihanet çeteleri birer birer çökertilecek. Pensilvanya'daki ihanet başı Fethullah Gülen denen haini de İnşallah bu millete teslim edecektir. Bu parkları yapıyoruz ki bu milletin evlatlarını ihanet çeteleri aklını kiraya veren çocuklar olarak yetiştiremesinler diye. İmkanlarımız nispetinde her zaman sizlerleyiz. Sizlerin yanında el ele kol kolayız." dedi.

        "2 yılda 20 yıldan daha fazla hizmet"

        Yeni tesislerin açılışına devam edeceklerini belirten Başkan Şinasi Gülcüoğlu, "30 Mart 2014'te bir sözleşme yaptık. Dediniz ki bana; "Buyurun görevi size veriyoruz". Biz de size şunu söyledik Sizler utandırmayacağız. Sizlerle hemhal olacak, hiçbir şey yapamasak güler yüzümüzü göstereceğiz. Hamdolsun ki sizlerin duasıyla desteğiyle yine sizin ifadeniz olan iki yılda 20 yılda yapılan hizmetten daha fazlasını getirdik Bunlar yeterli mi elbette ki değil. İnşallah ilerleyen zaman içerisinde sizlerin hak ettiği hizmetlerin hepsinin birer birer geldiğini göreceğiz. Bünyan'da yakın zamanda böyle bir parkı açtık. İnşallah şimdi burayı açacağız yakın zamanda Köprübaşı ve Tuzhisar mahallelerimizde açılışlarımız var. Bu yeni parkımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum." diye konuştu.

        Konuşmaların ardından protokol üyeleri dualar ile açılış kurdelesini keserek park alanını gezdi. Elbaşılı vatandaş ve çocuklar hizmetlerinden dolayı Başkan Şinasi Gülcüoğlu'na teşekkür ederek, "Başkanımız mahallemizde birçok ilki yaptı. Bu parkta bizim için bir ilk. Mahallemiz yıllarca belde belediyesiydi ama bugüne kadar yapılanlar kadar hizmet görmemiştik." ifadelerini kullandılar.

        Vatandaşların yoğun rağbet gösterdiği park alanında, futbol sahası, fitness alanı, çocuk oyun alanı ve vatandaşların dinlenerek vakit geçirebilecekleri alanlar bulunuyor.

        (AG-SK)

        29.10.2016 14:13:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler